Scroll Top

Програмата "Да надживееш себе си"

Програмата „Да Надживееш Себе Си“ към момента е предвидена за мъже, във възрастовата група 40-50 години. Това е първата група участници, за които имаме разработени комплекс от двигателен, хранителен и психологичен режим, както и препоръки за сън, лабораторни и физикални изследвания, специално рабработено за целта мобилно приложение, което следи жизнените показатели и дава възможност да предлагаме препоръки, съобразени с особеностите на всеки един участник.

Как можете да се включите в програмата?

 Необходимо е да се свържете с нас с помощта на формата за контакт в края на тази страница и да опишете какво искате да постигнете чрез предлаганата от нас програма. Имайте предвид, че местата за включване в първата група са доста ограничени. Ако не успеем да ви включим в тази първа група, ще ви уведомим по е-мейл и при желание ще ви включим в нашия мейлинг лист, за да ви уведомим допълнително, когато започне да се формира втората такава група.

В какво се състои програмата?

1. Попълване на медицински въпросници, с които формираме вашия първоначален профил

 2. Пълен профилактичен медицински преглед от наши доверени лекари, с изследвания от типа на: подробен метаболитен профил и определяне на вашата метаболитна възраст, ехография на вътрешни органи, ЕКГ, функционални изследвания (сила на стискане, спирометрия, неврологичен статус)

3. Провеждане на набор от лабораторни изследвания, с които да допълним вашия медицински профил и да допълним данните за вашата функционална възраст. При желание може да проведем генетично изследване за определяне на вашата генетична възраст

4. Предоставяне на достъп до мобилно приложение, специално разработено за програмата, с което следим на ежедневна база вашите жизнени показатели и коригираме вашите програми за движение, сън, хранене и психично здраве. Ако не разполагате с подържани от нашето приложение модели смарт часовник и смартфон, можем да ви предложим такива за временно ползване под наем

5. Изготвяне на индивидуални програми за движение, сън, хранене и психично здраве, спрямо предходните точки от програмата.

6. Достъп до директен чат през приложението с нашите експерти за задаване на въпроси относно вашата индивидуална програма, вашите жизнени показатели и всякакви други въпроси свързани с програмата и постигането на добро здраве и дълголетие.

Ако искате да се включите в първата вълна от участници в програмата, моля попълнете формата за контакт.